Adja hozzá a „Mentés a(z) YTSave segítségével” opciót egy oldalhoz
A widget egy linket ad hozzá, és nem végez háttérkivonást. A látogató kifejezetten megnyitja a YTSave-t, ahol a normál SSRF, kvóta és letöltési szabályok érvényesek.
<script async src="https://ytsave.app/widget.js"></script>